Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Are you ready?

  Και να λοιπόν που βρισκόμαστε εδώ σήμερα ενάμιση χρόνο μετά την ψήφιση του Μνημονίου. Ενάμιση χρόνο μετά και το συμπέρασμα είναι ένα. Το Μνημόνιο απέτυχε. Το λένε όλοι, το διαδίκτυο βοά, το λένε ακόμη και πουλημένοι δημοσιογράφοι, το παραδέχονται μέχρι και οι άχρηστοι της Κυβέρνησης. Αυτά στα φανερά! Τι: Υπάρχει και κρυφά: Ε βέβαια! Τι νομίζατε τόσο απλά είναι όλα;...

    Να χαρούμε που αποδείχτηκε η ανικανότητα της Κυβέρνησης ή να κλάψουμε που τραβήξαμε τόσα μέχρι σήμερα άδικα; Αυτό είναι άλλο θέμα.
 

   Παραείναι ωραίο που όλοι παραδέχονται την αποτυχία του Μνημονίου το οποίο φυσικά σημαίνει αποτυχία της Κυβέρνησης. Δεν είναι όμως τουλάχιστον ύποπτο να το λένε ακόμη και οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι της Κυβέρνησης, ακόμη και μέλη της Κυβέρνησης; Είναι! Και ξέρετε γιατί; Γιατί με αυτή την πρόφαση θα δικαιολογηθεί το Νέο Μνημόνιο! Ακριβώς. Μπορεί να μην λέγεται έτσι, μπορεί να μην υπογραφεί κάτι καινούριο αλλά έχουν στο μυαλό τους νέα μέτρα και επειδή βλέπουν ότι ο κόσμος έφτασε στο αμήν προσπαθούν να τον αποπροσανατολίσουν! Είναι τυχαίο που ο Παπανδρέου κόπτεται αυτές τις μέρες για συναίνεση από τα άλλα κόμματα και ζήτησε να δει όλους τους πολιτικούς αρχηγούς; Όχι. Αλλά είναι τόσο επώδυνα αυτά που θέλει να εφαρμόσει που αρχίζει και σκέφτεται τις έντονες αντιδράσεις. Και ξέρετε γιατί θέλει να εφαρμόσει και επιπλέον μέτρα; Γιατί φίλοι και φίλες το Μνημόνιο δεν απέτυχε!!!!!!!!!!!! Αντιθέτως είχε τρομερή επιτυχία. Γιατί σκοπός του Μνημονίου και της Κυβέρνησης δεν είναι η ανάκαμψη της οικονομίας αλλά να χαθεί η εθνική κυριαρχία, το ξεπούλημα των εθνικών πόρων και οποιουδήποτε άλλου περιουσιακού στοιχείου της Ελλάδας με ταυτόχρονη εξαθλίωση των πολιτών ώστε να μην υπάρχει αντίδραση. Τώρα λοιπόν που βρίσκονται όλα αυτά ένα βήμα πριν την επίτευξή τους λέτε να τα παρατήσουν και να πούνε λυπούμαστε το Μνημόνιο απέτυχε;;;;;;;;;

  Λέτε να είναι τυχαίο που δεν έχει παραιτηθεί ούτε ένας της Κυβέρνησης ύστερα από τόσα που γίνονται; Αυτός ο Παπακωνσταντίνου είπε πέρυσι θα παραιτηθεί αν αναγκαστεί να πάρει νέα μέτρα και από τότε χάσαμε το λογαριασμό το πόσες φορές ανακοίνωσε μέτρα. Μειώσεις μισθών-συντάξεων, αυξήσεις ΦΠΑ, κατάργηση φοροαπαλαγών, κατάργηση δώρων κ.τ.λ.. Ο Παπανδρέου αγνοείται καθώς βρίσκεται συνέχεια στο εξωτερικό "προς αναζήτηση βοήθειας", τη βοήθειά σας μέσα.

  Αν νομίζετε ότι κάνω λάθος παρακαλώ απαντήστε στα σχόλια, κάτι πρέπει να γίνει, κάτι τόσο μεγάλο όσο το κίνημα της Ισπανίας. Δε γίνεται να κοιτάμε ο ένας τον άλλο και να περιμένουμε κάποιον να μας σώσει. Δημοσιεύστε το άρθρο, πείτε τη γνώμη σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου